Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Στοπ στο έλλειμμα εμπιστοσύνης

   Τους τελευταίους μήνες η Ελλάδα έχει γίνει παγκόσμιο πρώτο θέμα. Ένα πρώτο θέμα με τη διαφορά του ότι είναι αρνητικό για εμάς, το οποίο μοιάζει με παγόβουνο και θα πάρει χρόνια για να λιώσει.

   Σε τι να πρωτοαναφερθώ; Τα μεγαλύτερα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα του κόσμου ασχολούνται μαζί μας. Σε περίπτωση που δεν το έχετε παρατηρήσει, δείτε μόνο μερικά εξώφυλλα του ξένου τύπου… στον ηλεκτρονικό δεν αναφέρομαι καν!






   Παρόλο που μπορεί να μη ξέρουμε τι γράφει, νομίζω πως είναι προφανές! Και το σημερινό σχόλιο είναι: Η κρίση θα περάσει, το χρέος θα μειωθεί κάποτε, μπορεί μάλιστα να μείνουμε και στο Ευρώ! Αυτό το έλλειμμα εμπιστοσύνης που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε μας και στους Ευρωπαίους εταίρους μας πως θα ξεπεραστεί; ποιος θα το αναπληρώσει; Πως θα κάνουμε πάλι τις επενδύσεις να βάλουν πλώρη για την Ελλάδα;

   Το σημερινό υπάρχον πολιτικό σύστημα είναι απλά τελειωμένο. Και με τρομάζει ιδιαίτερα το αποτέλεσμα των εκλογών. Το καλό είναι πως απαλλαγήκαμε μεν από το ΠΑ.ΣΟ.Κ., και μάλλον οριστικά, αλλά τώρα τι; Η Νέα Δημοκρατία πάλι; Αντιγράφω link από capital.gr τι δήλωσε ο Νουριέλ Ρουμπινί για τη Νέα Δημοκρατία:

Ακόμη, αίσθηση προκαλούν τα γραφόμενα του οικονομολόγου στο λογαριασμό του στο twitter, όπου δηλώνει χαρακτηριστικά πως "η διεφθαρμένη (Nέα Δημοκρατία) που διόγκωσε το δημοσιονομικό έλλειμμα στο 15% του ΑΕΠ και ξεδιάντροπα είπε ψέματα γι’ αυτό , τώρα θέλει να αναλάβει και πάλι την διακυβέρνηση της Ελλάδας".

"Η ελληνική αλεπού μετά την εισβολή της στο κοτέτσι υποστηρίζει τώρα ότι θέλει πάλι να αναλάβει τη φύλαξη του. Η αξιοπιστία τους είναι πιο βρώμικη από τη λάσπη", πρόσθεσε.

   Εμπρός λοιπόν για εκλογές. Η εκλογολαγνεία είναι πολιτιστικό κεκτημένο του Νεοέλληνα! Δώσε του κάλπη να σου εκλέγει ηγέτες όλη μέρα! Γιατί ως λαός ποτέ δε μπορούμε να είμαστε ενωμένοι… όταν όμως τα καταφέρνουμε να είμαστε, είναι ώρα για θαύματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου